Beste Heleen Spanjaard, In één woord voortreffelijk. Het is dat ik verga van de pijn als ik tik, anders zou ik nog meer lofuiten. hartelijke groet,  (een tijdelijk geblesseerde) Adriaan van Dis


Hartstikke leuk geworden, Heleen, mijn compliment. Ik heb er geen woord op af te dingen (en dat maken we weleens anders mee…) (auteur Renate Dorrestein)


 

Prinses Irene zei trouwens dat ze zo blij verrast was met jou en het stuk in Margriet. Dat wilde ik nog zeggen. ‘Ze pakt het precies op’, zei ze letterlijk. Toch leuk om te horen, nietwaar? (auteur Susan Smit over mijn interview met Prinses Irene)


Ik vind dat je ons gesprek heel goed en krachtig hebt samengevat, dankjewel! (auteur Judith Koelemeijer)


Het interview in de Margriet is indrukwekkend. Waren alle interviews maar zo.

(Jerney Kaagman)


Het laatste jaar komt hier af en toe een Margriet over de vloer. Ik heb het nu al diverse keren gehad dat ik een aardig stuk las, even zocht naar de auteur – een tic als je ooit journalist bent geweest – en dan weer jouw naam las. Wat ik even kwijt wil aan jou is dat je ontzettend goed werk doet voor Het Lezen! Driewerf hulde. Alles wat je kunt aanbevelen via zo’n rubriek is meegenomen. Je interviews zijn heel consequent top. Nu kan ik zulke dingen dènken, maar even mailen is wel een stuk duidelijker.

groeten van Bert van Baar


Kort maar krachtig: wat een briljant artikel van Heleen Spanjaard over haar wooncrisis!!! Hilarisch, herkenbaar en ogenschijnlijk moeiteloos geschreven: ik ben diep onder de indruk. Zouden jullie mijn complimenten over willen brengen?

(Norma Riemersma van Tekstbureau Schrijfwerk)


Ik vind het een ontzettend mooi interview. Echt heel erg goed. Adri zei letterlijk na het lezen ervan: ‘Hier word ik heel blij van.’ Ik, op mijn beurt, werd weer blij van zijn opmerking.

(auteur Mirjam Rotenstreich)


Prima interview! Heel goed verwoord, dat maak ik zelden mee.

Daphne Deckers


Wow, Heleen, toch nog even een mailtje over je werkelijk prach-ti-ge stuk over Alice Hoffman. We zijn onder de indruk, en we zijn er hartstikke blij mee. Wat een sympathiek portret, en wat leuk met die blauwe reiger die overal terugkomt. Het is een mooi verhaal, een afgerond geheel met een goede toon, wat doe je dat toch goed. Je zou zelf een boek moeten schrijven! (Of weet ik iets niet van jou…??) Zeer veel dank! De prikborden hier op de uitgeverij hangen er vol mee.

(Esther Hendriks (publiciteit medewerkster van De Arbeiderspers & AW Bruna uitgevers)


Ik vind het prachtig Heleen!!!! Ik kan me er helemaal in vinden. Omhelzing en heel erg bedankt!

(zangeres/theatervrouw/auteur Leoni Jansen)